Reiseliv Natur

Den norske naturen er et ettertraktet reisemål. Ragende fjell, langstrakte vidder, og dype fjorder med isblått vann. Dette er bare litt av hva Reiseliv Natur kan tilby. 

Nepal - Klikk for stort bildeNepal Ringebu Folkehøgskule

Er du nysgjerrig på hva slags muligheter som finnes i reiselivsbransjen? Her får du lære om en spennende og fremtidsrettet næring. Sammen utforsker vi hva naturbasert reiseliv kan være og hva som skal til for å være en aktiv reiselivsdestinasjon.

Vi besøker kjente og ukjente reisemål i Norge og Europa og prøver ut forskjellige opplevelser knyttet til natur. Dette kan være fjell- og skogturer både sommer og vinter, brevandring, klatring, stjernetitting, kanopadling, kulturattraksjoner og gardsturisme. Vi samarbeider tett med reiselivsnæringa og lokalmiljøet.

Dette vil du lære

Vi utforsker hva Norge kan tilby av naturbasert reiseliv. Sammenligner med utlandet og lærer hva du må gjøre, tenke og planlegge for å få naturopplevelser til å fungere for ulike grupper.

Jeg visste ikke at Norge kunne være så vakkert …

Hvem passer linjen for?

Linjen passer for deg som ønsker å lære mer om reiselivets naturmuligheter i en aktiv skolehverdag. Du må like å være i naturen og prøve nye ting, men du trenger ikke å være verdensmester.

Studieturer for linjen

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Studietur og destinasjon er med forbehold, iht. gjeldende reiseråd og destinasjonens situasjon.

Lofoten

Vi setter kursen nordover i slutten av september. Lofoten om høsten byr på surfing på en av verdens beste surfeplasser, fjellturer, nordlys og fiske etter storfisken i havet.

Nepal

Bli med på studietur til Nepal, et lite, eventyrlig kongerike på sørsiden av Himalaya.

Europa

Vi reiser til Europa for å sammenlikne norsk og utenlandsk naturguiding.

Tenerife

Våren 2021 flytter vi hele skolen til Tenerife for en uke med surfing, klatring, sandvolleyball, sykkelturer og andre aktiviteter.

Linjepris

128 000,-

Søknad og opptak ved Ringebu folkehøgskule

På tur i Lofoten - Klikk for stort bildePå tur i Lofoten Ringebu folkehøgskule

Til toppen