Park og Akrobatikk

Vil du lære nye triks på ski og snowboard i noen av landets beste parker? Med kort reisevei til Hafjell og Kvitfjell har vi mulighet til å kjøre opp til fire dager i uken.

Hemsedalparken - Klikk for stort bildeHemsedalparken Ringebu fhs

Gjennom høsten lærer vi nye triks på skolens turntrampoline, besøker turnhaller i nærområdet og hopper i stupetårn. Dette legger grunnlaget for å lære nye triks på ski og brett i løpet av sesongen.

Vi har parkene nesten for oss selv, god plass og elementer for alle nivå. Vi bygger hopp med pudderlanding for å lære nye triks, og øver på rails i skolens egen railpark.

Ett av årets høydepunkter er studietur til Absolut Park vinteren 2022. Her venter en stor park med elementer i alle vanskelighetsgrader.

Dette vil du lære

  • Sikringskurs på trampoline
  • Vi er med som funksjonærer under Worldcup i Kvitfjell, der vi tjener inn sesongkortet.
  • Trener 1 kurs i Freeski
  • Vi kjører opptil 80 dager på ski og brett per sesong!

Her får vi drive med triksing på ski, brett, sykkel og trampoline. Det er bare ditt eget hue som setter grenser.

Hvem passer linjen for?

Linja er for deg som ønsker å lære parkkjøring på ski eller brett. Det er ingen ferdighetskrav, og målet er at alle skal lære noe nytt og kjenne på mestringsfølelsen. Vi er med som funksjonærer under Worldcup i Kvitfjell, der vi tjener inn sesongkortet. I løpet av skoleåret holder vi trener 1 kurs i Freeski som alle får kursbevis på.

Vi kjører opptil 80 dager på ski og brett per sesong!

Studieturer for linjen

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Studietur og destinasjon er med forbehold, iht. gjeldende reiseråd og destinasjonens situasjon.

Trysil

Høsten 2021 drar vi til Trysil sammen med Frikjør. Her får alle  prøve stisykling i løyper med hopp og elementer i forskjellig vanskelighetsgrad. Vi surfer innendørs på Flowrider og leker oss i Rush trampolinepark. 

Absolut Park Østerrike

Ett av årets høydepunkter er studietur til Absolut Park. Her venter en stor park med elementer i alle vanskelighetsgrader.

Nordiske skidestinasjoner

Vi reiser en ukestur til en nordisk skidestinasjon. Vi besøker også anlegg med bra parker på kortere turer i løpet av vinteren.

Tenerife

Våren 2021 flytter vi hele skolen til Tenerife for en uke med surfing, klatring, sandvolleyball, sykkelturer og andre aktiviteter.

Linjepris

124 000,-

Søknad og opptak ved Ringebu folkehøgskule

Park på brettkjøring - Klikk for stort bildePark på brettkjøring Ringebu folkehøgskule

Til toppen