Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Reiseliv Natur

Den norske naturen er et ettertraktet reisemål. Ragende fjell, langstrakte vidder, og dype fjorder med isblått vann. Dette er bare litt av hva Reiseliv Natur kan tilby. 

Reiseliv - jente på toppen i Lofoten - Klikk for stort bildeReiseliv - jente på toppen i LofotenElever fra Reiseliv Natur på fjelltopp - Klikk for stort bildeElever fra Reiseliv Natur på fjelltoppReiseliv Natur besøker fjellmalerier - Klikk for stort bildeReiseliv Natur besøker fjellmalerier

Er du nysgjerrig på hva slags muligheter som finnes i reiselivsbransjen? Her får du en unik mulighet til å lære om en spennende bransje i vekst, og oppleve noe av det reiselivet har å tilby. Sammen utforsker vi hva som skal til for å være en aktiv reiselivsdestinasjon.

Vi besøker kjente og ukjente reisemål i Norge og Europa og prøver ut forskjellige opplevelser knyttet til natur. Dette kan være fjell- og skogturer både sommer og vinter, brevandring, klatring, stjernetitting, kanopadling, kulturattraksjoner og gardsturisme. Vi samarbeider tett med reiselivsnæringa og lokalmiljøet.

Dette vil du lære

Vi utforsker hva Norge kan tilby av naturbasert reiseliv. Sammenligner med utlandet og lærer hva du må gjøre, tenke og planlegge for å få naturopplevelser til å fungere for ulike grupper.

Hvem passer linjen for?

Linjen passer for deg som ønsker å lære mer om reiselivets naturmuligheter i en aktiv skolehverdag. Du må like å være i naturen og prøve nye ting, men du trenger ikke å være verdensmester.

«Jeg visste ikke at Norge kunne være så vakkert …» 

Studieturer for linjen

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Vestlandet og Lofoten

På høsten drar vi på vestlandstur for å bli kjent med breturisme, Flåmsbanen og den norske fjellheimen. Vi besøker vakre Lofoten.

Cuba

To uker på vinteren blir tilbrakt på Cuba sammen med Reiselivs- og Street Art-klassene.

Europa

Vi reiser til Europa for å sammenlikne norsk og utenlandsk naturguiding.

Tenerife

I tillegg er det fellestur for hele skolen til Tenerife.

Sist oppdatert 28.09.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering