Slik bor du på Ringebu Folkehøgskule

Vi har fine rom på internatet, flotte fasiliteter og sunn og god mat.

Rom på Ringebu Folkehøgskule - Klikk for stort bildeRom på Ringebu FolkehøgskuleRom på Ringebu Folkehøgskule - Klikk for stort bildeRom på Ringebu Folkehøgskule

Rom

Skolen har flest dobbeltrom og noen enkeltrom til de som trenger et rom for seg selv. Dusj og toaletter er på gangen. Skolen har  flere internatbygg og en sengekapasitet på 89 elever.

Bygningsmassen er velholdt og har en egen sjarm.

Fasiliteter

• Gymsal
  • Trimrom
  • Tegnesal
  • Grafikksal
  • Sprayavdeling for graffiti
  • TV-stue
  • Biljard/bordtennis
  • Digital lab
  • Mørkerom for foto
  • Rails i egen hage
  • Skistall for skipreppBiljardspill - Klikk for stort bildeBiljardspill

Kveldsaktiviteter på skolen

Hver kveld har en lærer ansvaret for organiseringen av kveldsaktiviteter. Her ønsker vi å spille på lag med elevene og skape liv på skolen. Aktiviteten er allsidig – fra kortspill, volleyball, tegning og maling til bålpanne og vaffelsteking.

Dette spiser du

Vi er opptatt av sunt kosthold og har et fantastisk kjøkken som ivaretar nettopp det.

Har du matallergier eller er veganer/vegetarianer, tilrettelegger vi for det. Ta kontakt med oss.

Sist oppdatert 01.10.2018
Fant du det du lette etter?