Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Street Art Travel

Utfordre deg selv på små og store flater med stencil, graffiti, maleri, paste up, fortauskunst og street print for å nevne noe.

Street Art - Klikk for stort bildeStreet ArtStreet Art  - Klikk for stort bildeStreet Art Street Art spraybokser - Klikk for stort bildeStreet Art spraybokser

Vi får mange spennende oppdrag – alt fra garasjer, underganger, kafeer og biler til store siloer. I løpet av året får vi besøk av kjente og dyktige gatekunstnere som gjerne deler sine tips og triks med oss. I tillegg reiser vi til byer og steder for å se på gatekunst og ikke minst male noen vegger selv.

Selv om vi ser på verden som vårt store lerret, vil du også få lære hvordan du lager ditt eget lerret. Du får lære mange teknikker, både med sprayboks, pensel og mange andre verktøy. Men du står helt fritt til å velge din stil og ditt verktøy.

Dette vil du lære

Graffiti, stencil, paste up, mose graffiti, street print, stickers, ulike maleteknikker og ellers det vi måtte finne interessant sammen. Du vil også lære ulike metoder til å blåse opp motivet ditt på for eksempel en stor vegg.

I løpet av skoleåret får vi en del oppdrag fra kunder som vil gi deg god erfaring i å jobbe som en del av et lag om et felles motiv.

Hvem passer linjen for?

Linja er for deg som liker og tegne og male, gjerne på store flater med sprayboksen. Du trenger ingen forkunnskaper eller være flink til å tegne, vi jobber ut fra hver enkelt. Du er nysgjerrig på å lære nye teknikker og liker å utfordre fantasien, og kanskje høydeskrekken.

Vi liker at du jobber stort. Stort er fint, stort er flott!

Studieturer for linjen

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Berlin

Om høsten drar vi til Berlin hvor vi blant annet drar på street art safari, besøker Urban Nation Galleri og så skal vi male på Berlinmuren!

Havanna, Cuba

Når vinteren er som kaldest drar vi til Cuba i to uker hvor vi blant annet besøker kunstkvartaler og får male i behagelig temperatur.

Tenerife

I tillegg er det fellestur til Tenerife for hele skolen.

Sist oppdatert 28.09.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering