FAKTA OM

SPORT OG VILLMARK - GOPRO

  • Tett på naturen –vått, høyt, lavt, bratt og fort
  • Få prøvd deg selv i villmarka med «Farmen» opplevelser
  • Spennende reiseopplevelser alt fra Jotunheimen til de franske alper
  • Få praksis i skipatrulje i Hafjell/Kvitfjell eller egen hjemkommune 
  • Opplev kontrastene- pulserende liv på afterski og magisk stemning rundt bålet
Google Streetview

Sport og villmark - gopro

Vått, høyt, lavt, bratt og fort – kom tett inn på alle elementene i naturen. Prøv vannski, wakeboard, bre- og grottevandring, toppturer, klatring, hundekjøring, «Farmen-opplevelser» og ukesturer i villmarken med fisking. 


Vi forflytter oss til fots, kano, ski og sykkel. Det blir dagsturer og vi bestiger Galdhøpiggen. På toppturer i Jotunheimen eller i Møre og Romsdal opplever du fantastisk utsikt fra 2000 meter, med spennende
nedkjøringer på ski eller brett. Du får planlegge og gjennomføre egen villmarkstur, med eller uten turfølge. Praksisutplassering i Sport1, skipatruljen og i Kvitfjell-Parken.


Om vinteren er Kvitfjell klasserommet vårt – med bakker som passer alle og instruksjon på ditt nivå, trengs det ikke mye forkunnskaper. Under WC i Kvitfjell er vi funksjonærer og får da gratis sesongkort i Kvitfjell/Hafjell og unik erfaring. Det blir snøhuletur, pilking, kiting og hytte-til-hyttetur gjennom Rondane, med tre retters middag. Alltid med fokus på sikkerhet, som skredlære, kart og kompass. Gled deg!


UT PÅ TUR

Ski/snowboard i de franske alper. Svalbard med magisk villmark og snøscooter safari til Barentsburg. Tenerife i en uke med hele skolen for surfing, sandvolleyball, sykkelturer og andre aktiviteter.

 

RINGEBU FOLKEHØGSKULE        Vekkomsv. 13, N-2630 Ringebu    E-post: ringebufhs@oppland.org    Tlf: (+47) 61 28 43 60.