Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Reiseliv

Europas storbyer med sin historie, kultur, uteliv og opplevelser er noe av det første vi blir kjent med når vi planlegger og velger høstens reisemål og studietur. Stem frem den byen du ønsker å dra til. Blir det Praha, Paris, Barcelona, Budapest eller London?

Kul bil på Cuba - Klikk for stort bildeKul bil på CubaReiseliv rundt bålet - Klikk for stort bildeReiseliv rundt båletJente på strand - Klikk for stort bildeJente på strand

Vi reiser på bedriftsbesøk, har forelesninger, arbeidsoppgaver og tester ut aktiviteter og tilbud lokalt. Det blir også tre lengre utenlandsturer som gir deg mulighet til å smake på et spennende fag der det ikke finnes grenser.

Ringebu Folkehøgskule er en aktiv skole med mange valgfag innen trening og sport. Du kan være med som frivillig under WC i Kvitfjell. Da får du et unikt innblikk i hva som skal til for å arrangere store sportsarrangementer og du får årskort i alpinbakkene Hafjell og Kvitfjell som takk for hjelpen.

Dette vil du lære

Du får kunnskap og muligheter til å teste ut guiding, både lokalt og i storby. Du får utplassering på Gudbrandsgard Hotel, ett av de flotteste hotellene i hele Norge. Vi drar til flere storbyer, og personer med lang fartstid i bransjen gir deg innblikk i hva reiselivsnæringa har å tilby.

Hvem passer linjen for?

Dette er linjen for deg som vurderer å jobbe innenfor reiseliv eller fortsette med studier innenfor reiselivsbransjen.

Med fokus på opplevelser og andre spennende kulturer.

Studieturer for linjen

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

En by i Europa

Høsten 2018 drar vi til en storby i Europa, og det er elevene som bestemmer reisemålet.

Cuba

I to uker på vinteren besøker vi Cuba, sammen med Reiseliv Natur og Street Art.

By i Norge

På slutten av året drar vi til en by i Norge.

Tenerife

I tillegg er det fellestur for hele skolen til Tenerife.

Sist oppdatert 28.09.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering