FAKTA OM

REISELIV

  • Bli kjent med reiselivsbransjen
  • Fantastiske opplevelser i inn- og utland
  • Kunst og kulturopplevelser
  • Utplassering i samarbeid med flere store reiselivsbedrifter
  • Planlegging og gjennomføring av aktiviteter innen sport og natur
Google Streetview

Reiseliv

Ta pulsen på storbyen og skidestinasjoner i verdensklasse. Historie, kultur, uteliv og opplevelser i en av Europas storbyer er noe av det første vi blir kjent med når vi planlegger og velger høstens reisemål og studietur. Du er med og stemmer frem din by. Blir det Praha, Paris, Barcelona, Budapest eller London? 


Du får kunnskap og erfaring med mange typer reisemål og måter. Innblikk i reiselivsnæringen og førstehånds informasjon fra personer med lang fartstid i bransjen. 


Vi reiser på bedriftsbesøk, har forelesninger, arbeidsoppgaver og tester ut aktiviteter og tilbud lokalt. Det blir også tre lengre utenlandsturer som gir deg mulighet til å smake på et spennende fag der det ikke finnes grenser.

Dette er linjen for deg som vurderer å arbeide med reiseliv eller fortsette med studier innen faget. Ringebu FHS er en aktiv skole med mange valgfag innen trening og sport. Du kan være med som frivillig under WC i Kvitfjell. Da får du et unikt innblikk i hva som skal til for å arrangere store sportsarrangementer og du får årskort i alpinbakkene Hafjell og Kvitfjell som takk for hjelpen.


UT PÅ TUR

Høsten 2017 drar vi til en storby i Europa, elevene bestemmer reisemålet. Cuba står på planen to uker vinteren 2018. Tenerife i en uke med hele skolen for surfing, sandvolleyball, sykkelturer og andre aktiviteter en storby i Europa, elevene bestemmer.


RINGEBU FOLKEHØGSKULE        Vekkomsv. 13, N-2630 Ringebu    E-post: ringebufhs@oppland.org    Tlf: (+47) 61 28 43 60.