Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Park i Hafjell og Kvitfjell

Jibbing på ski og snowboard i noen av landets beste parker. Med kort reisevei til Hafjell og Kvitfjell har vi mulighet til å kjøre opp til fire dager i uken.

Park-trening - Klikk for stort bildePark-treningRafting - Klikk for stort bildeRaftingTrening på trampoline - Klikk for stort bildeTrening på trampoline

Vi har parkene nesten for oss selv, god plass og elementer for alle nivå. Vi bygger hopp med pudderlanding for å lære nye triks, og øver på rails i skolens egen railpark.

På studieturen til Frankrike prøver vi oss utenfor løypene sammen med Frikjør. Anlegget byr på unikt terreng for hoppbygging. Om høsten trener vi mye turn og trampoline på skolen, er på rafting i Sjoa, downhill i Hafjell, går slakkline og hopper fra stupetårn i Hamar.

Dette vil du lære

Vi lærer downhillsykling i Hafjell og nye triks på trampoline, rails og hopp. I løpet av året får alle Trener 1-kurs i Freeski og sikringskurs på trampoline.

Hvem passer linjen for?

Linjen er for deg som ønsker å lære parkkjøring på ski eller brett. Det er ingen ferdighetskrav. Målet er at alle skal lære noe nytt og kjenne på mestringsfølelsen. Gjennom turn og basistrening på høsten legger vi et godt grunnlag for å lære nye triks i bakken.

Vi kjører opptil 100 dager på ski og brett per sesong!

Studieturer for linjen

Serre Chevalier i Frankrike

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Ett av årets høydepunkter er studietur til de franske alpene. Her venter spektakulære fjell med fantastisk terreng for pudderhopp og mulighet for heliski i Italia.

Vi reiser en ukestur til en nordisk skidestinasjon. Vi besøker også anlegg med bra parker på kortere turer i løpet av vinteren.

I tillegg er det fellestur til Tenerife.

Sist oppdatert 28.09.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering