FAKTA OM

FRIKJØRING KVITFJELL

  • Ski, snowboard, sykkel, friluftsliv og kiting
  • Fysiske utfordringer og spennende mestringsopplevelser
  • Spennende reiseopplevelser med puddergaranti i de franske alper
  • Funksjonærer under World Cup i Kvitfjell i utfor og super-G
  • Fri flyt på hvite vidder, solbrune ansikter, knitrende bål og god vennskap
Google Streetview

Frikjøring Kvitfjell

Frikjøring i Kvitfjell, toppturer i Romsdalen, parkkjøring i Hafjell, pudderalarm i Oppdal, Lemonsjøen og Bjorli. I løpet av sesongen får du tips og triks om frikjøring og skredlære.


Bli med på downhillsykling i Hafjell og terrengsykling innover fjellstier. Vi klatrer både inne og ute, hopper trampoline, går slakklinje og rafter i Sjoa.


Hovedturen går til Frankrike der vi kjører på ski i spektakulært terreng og landskap, har det moro med skogskjøring og bygger bc-kickere med Park. Vi drar  også på heliski i Italia og utfordrer oss i frikjøringsmekkaet La Grave. I løpet av vinteren prøver vi oss på toppturer når føret tillater det. Etter påske avsluttes sesongen med toppturer i Romsdalen eller Jotunheimen sammen med Park og Sport og Villmark.


Vi er med som funksjonærer på Worldcup i Kvitfjell, der vi tjener inn sesongkortet. Etter nybegynnerkurs i klatring går alle opp til Ledkortprøven. Med dette sikringsbeviset kan du klatre innendørs på landets klatresenter og har kompetansen du trenger for å klatre ute.


UT PÅ TUR

Ski/snowboard i de franske alper. Ukestur til en nordisk skidestinasjon. Tenerife i en uke med hele skolen for surfing, sandvolleyball, sykkelturer og andre aktiviteter.

 

RINGEBU FOLKEHØGSKULE        Vekkomsv. 13, N-2630 Ringebu    E-post: ringebufhs@oppland.org    Tlf: (+47) 61 28 43 60.