Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Frikjøring i Kvitfjell

Frikjøring i Kvitfjell, toppturer i Romsdalen, parkkjøring i Hafjell, pudderalarm i Oppdal, Lemonsjøen og Bjorli.

Frikjøring - Klikk for stort bildeFrikjøringFrikjøring på fjellet - Klikk for stort bildeFrikjøring på fjelletDownhill sykling - Klikk for stort bildeDownhill sykling

I løpet av høsten sykler vi downhill i Hafjell, klatrer både inne og ute, går slakkline og er på stisykling i nærområdet. På studieturen til Frankrike får vi oppleve fantastisk pudderkjøring i flotte omgivelser. Anlegget byr på bra skogskjøring og storfjellskjøring. 

I løpet av vinteren prøver vi oss på toppturer når føret tillater det. Etter påske avslutter vi sesongen med toppturer i Romsdalen eller Jotunheimen sammen med Sport og villmark.

Dette vil du lære

Grunnleggende brett- og skiteknikk i og utenfor løypa. Gjennom vintersesongen holder vi kurs i skredlære med fokus på trygge valg i fjellet. Etter nybegynnerkurs i klatring går alle opp til Brattkortprøven. Med dette sikringsbeviset kan du klatre innendørs på landets klatresenter.

Hvem passer linjen for?

Linjen er for deg som ønsker å kjøre mye ski og brett både i og utenfor løypa. Det er ingen ferdighetskrav, og målet er at alle skal få oppleve følelsen av å kjøre ned fjellsider i puddersnø.

Vi drar dit snøen faller!

Studieturer for linjen

Obligatorisk: Ja
Pris: Inkludert i linjepris

Serre Chevalier i Frankrike

Hovedturen går til de franske alper. Her venter puddersnø, uendelige løypetraseer som strekker seg mellom tre alpebyer og mulighet for heliski i Italia.

Nordisk skidestinasjon

Vi drar også på en ukestur til en nordisk skidestinasjon med puddersnøm, og vi tar kortere turer dit snøen faller gjennom sesongen.

Tenerife

I tillegg er det fellestur til Tenerife.

Sist oppdatert 28.09.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering