FAKTA OM

PARK HAFJELL-KVITFJELL

  • Jibbing og snowboard i landets beste parker Kvitfjell og Hafjell
  • Tren megatrampoline, skumgrop, big air bag, slakkline, bropendling, rafting og bob
  • Utfordre deg selv med downhill sykling i Hafjell
  • Fantastisk studietur til de franske alper
Google Streetview

PARK Hafjell-Kvitfjell

Jibbing på ski og snowboard i noen av landets beste parker. Med kort reisevei til Hafjell og Kvitfjell har vi mulighet til å kjøre opp til fire dager i uken. Med parkene nesten for oss selv, er det god plass og elementer for alle nivå. Vi bygger bc-kickere for å lære nye triks, og øver på rails i skolens egen railpark.


På studieturen til Frankrike får vi muligheten til å prøve oss utenfor løypene sammen med Frikjør, med gode muligheter for parkkjøring og unikt terreng for bc-kickere. Om høsten trener vi turn og trampoline på skolen, er på rafting i Sjoa, downhill i Hafjell, går slakkline og hopper fra stupetårn i Hamar. 


PARK er linja er for deg som ønsker å lære parkkjøring på ski eller brett. Det er ingen ferdighetskrav, og målet er at alle skal lære noe nytt og kjenne på mestringsfølelsen. Vi er med som funksjonærer under Worldcup i Kvitfjell, der vi tjener inn sesongkortet. I løpet av skoleåret holder vi trener 1 kurs i Freeski som alle får kursbevis på.


UT PÅ TUR

Ski/snowboard i de franske alper. Ukestur til en nordisk skidestinasjon. Tenerife i en uke med hele skolen for surfing, sandvolleyball, sykkelturer og andre aktiviteter.

 

RINGEBU FOLKEHØGSKULE        Vekkomsv. 13, N-2630 Ringebu    E-post: ringebufhs@oppland.org    Tlf: (+47) 61 28 43 60.