FAKTA OM

Valgfag velger du i tillegg til linjefag.

Google Streetview

Valgfag

Valgfag velger du i tillegg til linjefaga. Her kan vi tilby: Mat med smak, volleyball/ballspill, slalåm, snowboard, telemark, trim/trening, førstehjelp, frihåndstegning, selvforsvar, fjelltur, på hodet.

Undervisning
Skoletimer, programkvelder og andre arrangement i skolens regi er obligatorisk. Fravær blir derfor registrert. Når kurset er fullført og godkjent, får du vitnemål som viser hva du har vært med på. Det viktigste er likevel DU. Den ressursen du lykkes i å bygge opp gjennom skoleåret, kan du bruke av hele livet, både faglig og som medmenneske. Undervisningen er delt i fellesfag, linjefag og valgfag.

Linjefag
Skolen har fem linjefagstilbud som du kan velge mellom, og vi håper at du finner «ditt fag» hos oss. Våre hovedlinjer er: Street ART, Reiseliv, BC Jibbing Hafjell-Kvitfjell, Frikjøring Kvitfjell og  Sport & villmark- gopro. Du kan lese mer om dem under menypunket LINJER. Har du spørsmål om linjer, fag eller andre ting, så ring oss.

Fellesfag
Dette er fag som går på tvers av linjene, og ofte er hele skolen samlet i disse timene. Vi regner fagene som viktige, og det kan for eksempel være: temadager, turer og ekskursjoner.

Studieturer
Linjene har flere studieturer av ulik lengde, og reisemålene er forskjellige. Se under de enkelte linjene. Vi tar forbehold om endringer.

RINGEBU FOLKEHØGSKULE        Vekkomsv. 13, N-2630 Ringebu    E-post: ringebufhs@oppland.org    Tlf: (+47) 61 28 43 60.